sâmbătă, 31 octombrie 2009

It is true what they say:you can`t really know a person till u see them drunk!

It is true what they say:you can`t really know a person till u see them drunk!

Oameni care nu sunt buni la nimic si de nimic.Oameni care au un puternic simt de superioritate vis-a-vis de ceilalti si un profund sentiment de admiratie fata de propria persoana.Oameni care au doar impresii si care vor sa lase in urma lor doar aparente, impresii si iluzii.Oameni care se pricep foarte bine sa se ascunda in spatele unei masti de intelectuali,persoane responsabile si cetateni model.
Pe toti ii vezi seara, tarziu, adunandu-se intr-o fundatura careia cred ca ii dau valoare prin simpla lor prezenta, in jurul unei mese.Toti, se regasesc in aceeasi descriere. Niciunul nu va face exceptie.Daca asta se intampla, tot fumul iluziei s-a dus. Caci in decursul serii, privirea acelui unu care face exceptie de la regula, va reusi sa treaca de panza deasa de impresii si aparente. Va reusi sa vada o particica din adevar. Dintr-unul jalnic si disperat.Si va realiza cui i se alatura. Va fugi sau va ramane.
And it is true what they say: you can`t trully know a person untill u see them drunk! Aburii alcolului iau locul panzei de impresii, iluzii si aparente ce ei se chinuie sa o pastreze de-alungul zilei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu